78 malibu

Talleissa tapahtuu? Kaikenlaiset projektit tänne

Moderators: sbc350, Luke

User avatar
rallikuski
Posts: 216
Joined: Sat Jan 05, 2013 8:50 pm
Location: Loppi

Re: 78 malibu

Postby rallikuski » Sun Mar 22, 2020 4:43 pm

Camino79 wrote:Mites sulla nyt tulee putket? Ylityksiin "valmiit" ylitykset ja sit vielä ylimääräset 90° mutkat millä jyrkentää/tiukentaa niiden kurvia ylhäältä ja sit yhdellä ylimääräisellä "ylityksellä" saat aika pitkälti mutkat joilla saa ylityksen jälkeiset putket linjaan. Oletan että nyt dumppaat ennen taka-akselia vaan alas?

2,5"--> alkaa olemaan ahdasta jokatapauksessa :lol:Nyt ne tulee sarjoilta melkein suoraan pönttöihin ja pöntöistä 60asteiset mutkat sivulle ja putket tulee ulos takarenkaan edestä helman alta.

Joo ahdasta siel on. Sen verran kattelin viime syksynä töissä montulla et mitään tavallisii akselin ylitysputkia sinne on ees turha koittaa soveltaa, 6kpl 90asteisia mutkia suoraan ja niistä se sitten muodostuu jos on muodostuakseen...
Mietin sitäkin et jos tekis akselin ylityksen ovaalista putkesta niin ei ois niin tiukkaa, haluun kuitenki 3tuuman putkella sen viedä loppuun asti ;)
En varmana jätä putkia auton alle vaan kyl ne sit tulee takapuskurille asti tai jää nykyiselleen, loppupäässä kyl on tilaa ja oon kyllästyny auton alle päättyviin putkiin ku ne tuppaa "jonku verran" kumisemaan sisälle.

Tuolta löytyy muuten clippiä tän päivän ja kevään ekasta startista:
https://youtu.be/4-qVqPGIoMo
Chevrolet malibu '78
Mercedes Benz 260E '88
Mercedes Benz C280 '93
BMW E46 330d '05
Yamaha sr viper 153 mtx mcx turbo '15


Return to “Projektit”

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 8 guests